Gulden Snede Prijsvraag

0

Hoofdredactie

“… Ons werk is niet het geheim van de roos ontrafelen
Ons werk is misschien: door het verhaal van een ander, ons laten betoveren …”

Een parel van wijsheid uit het gedicht van Erfan PourmohammadiZachtjes en bewonderend van mens tot mens“.

Als QFWF willen wij graag betoverd worden door de verhalen en lentefrisse ideeën van wisdomseekers van alle pluimage!
Eigenzinnige expressies — zowel poëtisch als prozaïsch — of visionaire beelden zijn welkom. Criterium is dat ze origineel zijn en inspirerend werken hoe als QFWF de drie Quests verder te laten stromen: Quest 1 met het Wijsheidsweb; Quest 2 met het kunstzinnige educatieve materiaal van wijsheidsboeken en spel-&dialoogvormen; en Quest 3 met het organiseren van levende ontmoetingen:

  • Wie heeft een verfrissend idee over de uitstraling of inrichting van onze drie websites: Quest for wisdom foundationWijsheidswebAnimal wisdom?
  • Wie heeft een gedicht of essay over de Quest for wisdom werelddroom?
    “Ieder mens verlangt naar het goede leven en iedere cultuur heeft wijsheid hoe als mens en als gemeenschap tot bloei te komen: een rode draad die alle windstreken met elkaar verbindt.”

Hoe laten we die droom aansluiten op actuele en maatschappelijke kwesties?

  • Wie heeft een betoverend beeld van betrokken harten, opmerkzame ogen en handen uit de mouwen als QFWF-veren en kleurrijk lentekleed?

Als beloning publiceren wij jouw idee, gedicht, verhaal of beeld op de website en krijg je een e-book uit de Wijsheidswinkel naar keuze uit het Animal Wisdom programma. Bovendien krijgt de winnaar een van de Gulden Snede spel & dialoogvormen cadeau tijdens een persoonlijk ‘quest gesprek’ met wat fris, koffie of thee.

Zin om mee te doen? Geef je op: bestuur@questforwisdom.org

Avatar foto

Heidi Muijen en Joke Koppius vormen gezamenlijk de hoofdredactie van de Quest for wisdom foundation. De Redactionele pagina's zijn afkomstig van de hoofdredactie en — indien aangeven — door en met medewerking van derden geschreven.

1 2 3 5

Schrijf een reactie