Een Indiaas juweel

0

Hoofdredactie

EN, 2022, ISBN: 978 94 921 27 136
173 pagina’s, afmetingen 25*25 cm

De QFWF is verheugd met de Jewels of Indian Folklore ― Blurring and Blending of Cultures, het zesde e-book uit de Animal Wisdom Collection dat dit jaar het licht ziet!

Bijzonder in dit e-book is dat Dr. Nivedita Yohana en Greg Suffanti zowel een aantal klassiekers uit de hindoeïstische Panchatantra-verhalentraditie hebben naverteld, en dat zij zelf verhalen in deze stijl hebben geschreven!

Wij geloven dat deze tijdloze klassiekers zeer waardevol zijn en blijven en ook moderne lezers, zowel jong als oud, veel te bieden hebben!
Daarom hebben Nivedita en Greg ‘dialoogvragen’ toegevoegd aan de reflecties op de verhalen over de wijsheid die weerspiegeld wordt in het leven van dieren. Deze reflecties verlevendigen zowel de culturele wortels van de verhalen in de Indiase wijsheidstraditie, als dat ze de lezer vragen aandacht te schenken aan de elementaire wijsheid die in deze verhalen te vinden is: hoe dieren en andere levende wezens verbonden zijn met natuurlijke elementen aarde, water, wind en lucht, vuur en met ether, het vijfde kosmische element.
Aan de hand van de reflecties en vragen kunnen lezers de oude wijsheid in de verhalen met eigen ervaring actualiseren.

We hopen dat een  groot lezerspubliek zal genieten van de unieke samenstelling van dit zesde e-book in de QFWF Animal Wisdom Collection!


Bestellen

Via animal-wisdom@questforwisdom.org
Zie: Wijsheid Winkel

Vroege vogelprijs tot 21 september 2022: € 9,50 per e-book
QFWF Vriend(inn)en Vroege vogelprijs tot 1 april 2022: € 7,50 per e-boek

Na 21 september 2022

€ 12,50 per e-boek
QFWF Vriend(inn)en € 9,50 per e-boek

Na aanschaf als full colour pdf te downloaden

  • Interculturele storytelling bundels
  • Verhalenbundels uit culturele storytelling tradities uit Noord, Zuid, Oost, West
  • Nederlandstalige en/of Engelstalige edities en, of meertalige uitgaven
De inkomsten die de QFWF voor de e-boeken ontvangt, komen geheel ten goede aan het Animal Wisdom programma en aan volgende QFWF projecten.
Avatar foto

Heidi Muijen en Joke Koppius vormen gezamenlijk de hoofdredactie van de Quest for wisdom foundation. De Redactionele pagina's zijn afkomstig van de hoofdredactie en — indien aangeven — door en met medewerking van derden geschreven.

1 2 3 5

Schrijf een reactie