De Wijsheid Winkel is open en questforwisdom.org is vernieuwd!

0

Hoofdredactie

De Wijsheid Winkel is open!

We zijn reuzeblij met de prachtige Wijsheid Winkel die Jimmy-Dean Hartog heeft gebouwd.
Daarin staat al het educatieve materiaal van de Gulden Snede overzichtelijk gepresenteerd:

Daarbij hopen we op vele kijkers en vooral kopers teneinde met de opbrengst de QFWF toekomst ook financieel veilig te stellen!

De questforwisdom.org site is vernieuwd

Het vooruitzicht op een echte webwinkel inspireerde ons deze voorjaarsmaanden de QFWF-website algeheel te vernieuwen. Dank zijn we verschuldigd aan QFWF auteur Greg Suffanti die hielp dit geheel tweetalig te maken!

Uiteraard hopen we dat deze voorjaarsverbouwing bezoekers aanmoedigt te gaan rondsnuffelen op de website en een cadeau voor zichzelf of vrienden aan te kopen. Bij voorbaat zijn we je al erkentelijk voor je vertrouwen omdat je daarmee de toekomst van de Quest for wisdom foundation en al haar activiteiten mogelijk maakt. We zijn blij met elke aankoop en donatie, hoe klein ook, waarmee we onze projecten kunnen blijven voortzetten!

Avatar foto

Heidi Muijen en Joke Koppius vormen gezamenlijk de hoofdredactie van de Quest for wisdom foundation. De Redactionele pagina's zijn afkomstig van de hoofdredactie en — indien aangeven — door en met medewerking van derden geschreven.

1 2 3 5

Schrijf een reactie