Aangeboden: Historisches Wörterbuch der Philosophie 

0

Hoofdredactie

De Quest for wisdom foundation deelt graag berichten vanuit haar achterban voor het verder weven aan een transcultureel netwerk en ter bevordering van interculturele levenskunst.
Zie hier een bijzonder aanbod voor de filosofie liefhebbers:

Voor mijn (Duitstalig) historisch filosofisch woordenboek, in linnen gebonden, 13 delen zoek ik een goed onderkomen. De boeken worden gratis aangeboden.
Bijgaand twee foto’s van dit ‘Historisches Wörterbuch der Philosophie’, uitgegeven door Joachim Ritter, bij het Wissenschaftliche Buchgesellschaft in Darmstadt.

Aan deze omvangrijke encyclopedie hebben meer dan 700 wetenschappers hun bijdrage geleverd. De 13 delen vormen samen een geheel, al heeft het zonlicht een kleine kleurnuance aangebracht op de eerste 6 linnen banden.

Mijn voortschrijdende leeftijd noopt mij tot opruiming. Het zou mij verheugen, indien de collectie een waardig vierde leven beschoren zou mogen zijn bij iemand uit het vriendennetwerk van de Quest for wisdom foundation en/of het Wijsheidsweb.

Gert van der Wulp,
Haarlem

Voor wie hiervoor belangstelling heeft: neem contact op administratie@questforwisdom.org

Avatar foto

Heidi Muijen en Joke Koppius vormen gezamenlijk de hoofdredactie van de Quest for wisdom foundation. De Redactionele pagina's zijn afkomstig van de hoofdredactie en — indien aangeven — door en met medewerking van derden geschreven.

1 2 3 5

Reageren gesloten.