Wij gedenken 5 mei

0

Angela Gilds

Spoken-Word-5-mei-2024
Amsterdam, 25 april 2024

Vandaag nemen wij de tijd
Om te gedenken de strijd
Die is gevoerd voor u en mij
Sinds 1945 is Nederland vrij

Dappere soldaten
Kwamen in de straten
Om te bevrijden
De mensen die lijden

De tijd van herstel is gekomen
De macht van de overheerser afgenomen
Bedankt vrijheidsvechters
Het oordeel is aan de rechters

Wij vieren onze vrijheid
Dat is wat mij verblijd
Dromen zullen uitkomen
Voor onze dochters en zonen

Eet, dans wees verblijd
Want wij zijn bevrijd
Eet, dans, wees verblijd
Want wij zijn bevrijd

Avatar foto

Ik ben mij gaan ontwikkelen tot expert op het gebied van budgettering en schuld preventie, waar ik ruim 20 jaar actief mee bezig ben geweest. Door mijn werk weet ik waar mensen door heen gaan wanneer het financieel niet goed gaat. Gelukkig heb ik een steentje mogen bijdragen aan het herstellen van het welzijn van honderden mensen in Amsterdam zuidoost.

Schrijf een reactie