Activiteiten voor vluchtelingen

0

Donaties gevraagd

Marjo Hermens

Wijsheidsweb, forum sirenen, 2019-01

In de week van 3 tot 10 februari 2019 gaan wij (3 docenten en 5 studenten van de Han Pedagogiek) de Stichting Because We Carry helpen bij hun activiteiten voor vluchtelingen (kinderen en volwassenen) in het kamp Kara Tepe (vlak bij Moria).

De mensen van de Stichting BWC verzorgen daar het ontbijt, kinderactiviteiten (spelletjes, groepsactiviteiten, kinderyoga) en activiteiten voor volwassenen (vrouwenavond, barbershop en ontspanning).

We zoeken sponsors om de activiteiten voor onze week te kunnen bekostigen. Wij betalen zelf de tickets en andere kosten.
Al het opgehaalde geld gaat naar de vluchtelingen!

Je kunt ons helpen door geld over te maken naar:

NL83ABNA 0432126015 t.n.v. M.J.E. Hermens
onder vermelding van: BWC Lesbos, team 173.

Laat je emailadres achter, als je op de hoogte gehouden wil worden van onze week.

Iedere euro is welkom!

Avatar foto

docent en supervisor op de Hogeschool Pedagogiek te Nijmegen. Pedagogiek leidt studenten op tot professionals op het gebied van hulpverlening aan kind/ ouder(s)/ gezin, zowel ambulant als binnen een instelling (groepswerk). Van 3 tot 10 februari 2019 zijn wij - 3 docenten en 5 studenten uit het 2e schooljaar - naar Lesbos om de organisatie Because We Carry te helpen bij de opvang van vluchtelingen. Because we Carry is een Nederlandse organisatie, die de dagelijkse gang van zaken in een van de vluchtelingenkampen coördineert. Teams uit Nederland worden gevormd door vrijwilligers, die gedurende een week hier in bijdragen. Zij worden gevraagd goederen en geld mee te brengen, zodat voedsel en materialen gekocht kunnen worden.

Schrijf een reactie