Yvonne Liew-On

Yvonne Liew-On

mr. Yvonne Liew-On (1966, Suriname), woont sinds haar tweede levensjaar in Nederland.

Sinds zij haar juristenleven heeft ingeruild voor een creatief bestaan, is zij een enthousiast biologisch-vegetarische hobby kok, spiritueel coach (Motivator), uitvinder (Receptenclip) en componist/tekstschrijfster met Music Divine & Divine Coaching, en is verschillende keren op TV en radio te zien en te horen geweest.

Met de uitgave van “Bloedkoraal” is een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan. Het belangrijkste doel van dit verhaal is het verbeteren van het zelfbeeld van meisjes. Hun ondernemingslust, zelfredzaamheid, zelfvertrouwen en zelfbeschikking mag wel wat meer worden aangemoedigd. En daar kun je niet jong genoeg mee beginnen!

Heidi heeft diverse spelvarianten ontwikkeld, waarvan ik er enkele vanaf de beginfase heb leren kennen door actief meedoen en meedenken.
Waar ik heel veel van geniet, is de briljante wijze waarop ze de spelers – door middel van vragen en spelopdrachten, doorspekt met spirituele humor en filosofische luchthartigheden – prikkelt tot zelfreflectie en diepere zelfkennis. Er komt op bepaalde punten ook een gezellig samenspel tot stand.
Vooral aan het eind van ‘de Reis door het spel’ krijg je een spectaculair helder beeld over wie je bent en/of wilt zijn en waar je staat in het leven. Een echte must voor iedereen die van de levenskunst wil proeven en het kind in zich weer meer naar boven wil laten komen!

Het begin der wijsbegeerte is verwondering.

Plato

musicdivine.eu, musicdivine4ever@gmail.com

Wijsheden van Yvonne Liew-On