Angela Gilds

Angela Gilds

Mijn geboorteplaats is Paramaribo Suriname, waar ook mijn ouders vandaan komen. Ik ben moeder van 3 kinderen en grootmoeder van een kleinzoon. Ik kan erg van het leven genieten en van de kleurrijke wereld die God gemaakt heeft en vraag Gods wijsheid om de vele rollen in mijn leven met liefde en wijsheid te vervullen.

Voorgekomen uit een creatieve moeder en een sociaal vaardige vader ben ik mij gaan ontwikkelen tot expert op het gebied van budgettering en schuld preventie, waar ik ruim 20 jaar actief mee bezig ben geweest.

Door mijn werk weet ik waar mensen door heen gaan wanneer het financieel niet goed gaat. Gelukkig heb ik een steentje mogen bijdragen aan het herstellen van het welzijn van honderden mensen in Amsterdam zuidoost. Het is mijn passie om mij in te blijven zetten voor het welzijn van een ieder met name kwetsbare groepen en op het gebied van emancipatie het empoweren van vrouwen.
Ook ben ik actief als gospelzangeres, profetisch danseres en motivational speaker.

Sinds een paar jaar schrijf ik gedichten vanuit mijn voorliefde voor taal. Ik ben ruim 5 jaar Nederlandse taalcoach geweest voor nieuwkomers, om mensen te ondersteunen die willen integreren in de Nederlandse maatschappij.
Ik ben mij nu aan het ontwikkelen als Spoken Word Artist waarbij mijn focus ligt op het vertellen van levensverhalen. Mijn meest favoriete gedichten die ik geschreven heb is Made to create, een gedicht om vrouwen te empoweren en de vrijheid om te genieten van je leven.

Inmiddels ben ik 55+ en vind het genade om op verschillende platformen te kunnen bewegen.

Be who you are
You are unique and colourful
Cherish yourself
You are good
Selflove is beauty.

Wijsheden van Angela Gilds